Dansk
 
english
    Bookmark and Share
www.meretemeier.dk
”A girl who is in love with the world”

I starten af 2018 realiserede jeg en stor drøm jeg har haft siden jeg første gang så Troels Kløvedal på tv for rigtig mange år siden. Drømmen om at rejse om på den anden side af jorden, til det sydlige Stillehav, at lande i Papeete på Tahiti i Fransk Polynesien, og hoppe rundt på øerne der.
I februar blev det en realitet, og jeg rejste alene ud i verden på en enkeltbillet, kun med målet om:

At bestige en vulkan
At svømme med en havskildpadde
At se en pingvin
At krydse datolinien

Det blev en fuldstændig fantastisk tur på knap 3 måneder, fra Bali og Gili i Indonesien, til Sydney i Australien, op gennem New Zealand, videre til Cook øerne og til sidst til øerne i Fransk Polynesien. Det blev til de smukkeste naturoplevelser, de dejligste møder med helt fremmede mennesker, på en vulkan på Bali, på en bænk i sydney Harbour, i øsende regnvejr på Rarotonga, og på scooter rundt på Huahine i Fransk Polynesien… og meget meget mere. Men det korte af det lange er, at jeg kun oplevede gæstfrihed, hjertevarme, åbenhed og hjælpsomhed uanset hvor jeg kom frem… Mit mantra blev derfor ”I am a girl who is in love with the world” Jeg har stadig den følelse i kroppen, at verden er et meget bedre sted, end det vi ser på tv, og at der er dejlige mennesker overalt, hvis man bare er åben for det. Og den følelse, er hele essensen i den række af malerier jeg har arbejdet med siden jeg kom hjem. Det handler om livs- og maleglæde, og det handler om at turde drømme, også gerne stort, for uden drømme kan intet jo ske.

Der er dukket nye farver og motiver op, og det organiske fylder rigtig meget. Det føles fantastisk og jeg har glædet mig rigtig meget til at vise de nye malerier her. Jeg har også et lille håb om, at mine drømme måske kan smitte og inspirere dig til at drømme, og måske en dag være i stand til at realisere netop dèt du drømmer om…….
 
merete okt 2018
merete meier | Hans Broges Gade 8, 3 th, 8000 Aarhus C - Danmark | Tlf.: +45 30 23 93 50